BOOTHUIS BRAUHAUS 

Een tot een polyvalente zaal verbouwd vrachtschip type Kempenaer - 50m op 6.6m - te huur voor privé en publieke feesten, tentoonstellingen, huwelijken en de daaruit volgende babyborrels en meer...

Dit onder meer te :

Genk, Hasselt, Ham, Mol, Turnhout, Arendonk, Lier, Antwerpen, Vilvoorde,
Gent en ongeveer elk dorp ertussen...

Jullie komen met maximaal 11 deelnemers naar het schip. In de voormiddag maken jullie onder begeleiding een hout- of linosnede. Dit kan gewoon het logo zijn, of iéts op basis van dit bestaande logo, maar net zo goed een gezamelijk gemaakt vrij werk. Dit werk wordt gezamelijk met behulp van gutsen uitgesneden én drukt elke deelnemer via een 3 ton wegende en uit 1925 stammende stalendrukpers af, én krijgt hij / zij natuurlijk mee naar huis.

Van dit snijden, hopelijk in het zonnetje op het terras met voorbijglijdende schepen, krijgt men honger. Rond de middag is er een broodjeslunch voorzien, aangevuld met een biosoep.  Nog steeds te vroeg voor een wijntje?

Het namiddagluik is zeefdruk. De t-shirt die je meebracht van thuis bedrukken we met het bestaande logo van de firma, of met een ontwerp / tekst / slagzin die samenvat waar jullie voor staan. Ook dit beginnende van niets, en met als eindresultaat 'n t-shirt die élke deelnemer zélf drukte en met trots zal dragen in het bedrijf.

Wat moet zulks nu kosten? Wel, per deelnemer 95€, alles incluis maar we houden het op vlak van alcohol eerder beschaafd. Jullie avond / nacht is nog jong eens jullie van boord gaan. Een teambuilding kan doorgaan vanaf 6 deelnemers.