BOOTHUIS BRAUHAUS 

Een tot een polyvalente zaal verbouwd vrachtschip type Kempenaer - 50m op 6.6m - te huur voor privé en publieke feesten, tentoonstellingen, huwelijken en de daaruit volgende babyborrels en meer...

Dit onder meer te :

Genk, Hasselt, Ham, Mol, Turnhout, Arendonk, Lier, Antwerpen, Vilvoorde,
Gent en ongeveer elk dorp ertussen...

Op woens- en zaterdagnamiddag is uw spruit(je) en 9 van zijn / haar / x kameraadjes welkom van 14u tot 18u om aan boord te komen zeefdrukken op kindermaat. Laat ons wel afspreken dat jij blijft, ok? 

En wat doen ze dan?

Dit kan gaan van het in 1 kleur bedrukken van door jullie meegenomen T-shirts. Of in de prijs inbegrepen kleine Totebags. Of het op papier drukken van een eigen ontwerp in 2 kleuren. Of iets dat jij ons zelf tijdig voorstelt en waar we al dan niet gevolg aan kunnen geven.  Het eigen ontwerp wordt door al de deelnemertjes samen gemaakt op acetaat met behulp van speciale opaque stiftjes en / of gevonden materialen na een kleine speurtocht op het jaagpad.

Zoals altijd, als het schip voor je feestje verlegd moet worden, wordt deze vaartocht je wel aangerekend, of je komt in karavaan naar waar het schip dan ligt, ook geen enkel probleem.