BOOTHUIS BRAUHAUS 

Een tot een polyvalente zaal verbouwd vrachtschip type Kempenaer - 50m op 6.6m - te huur voor privé en publieke feesten, tentoonstellingen, huwelijken en de daaruit volgende babyborrels en meer...

Dit onder meer te :

Genk, Hasselt, Ham, Mol, Turnhout, Arendonk, Lier, Antwerpen, Vilvoorde,
Gent en ongeveer elk dorp ertussen...

Aan boord staan twee zeefdruktafels met drukvlak tot A1 en A0, een typo pers met drukvlak 50 / 60cm én een etspers met drukvlak 90 / 140cm. Deze grafiekatelier is te huur per halve dagen, mits je zelfstandig kan werken. Let wél, op maandag, woensdag en donderdag moét je voldoende vroeg - voor 08.15u -  aan boord zijn. Je kan huren met het oog op vlak - en hoogdruk, op deze moment nog géén diepdruk, tenzij uitsluitend droge naald.

50€ per 4 uur, 100€ voor 10 uur, papier of andere drager wel zelf mee te nemen, "frutpapier" is er. De hoogdrukinkten zijn inclusief, waterbasis zeefdrukinkten koop je aan boord of breng je mee. Ecologische poetsmiddelen, een short én enkele paar handschoenen zijn inclusief de huurprijs.

Misschien wil je de eerste keer aan boord / in het atelier begeleiding? Dit kan sowieso op dins- en vrijdagen, en weekends en dit aan 35€ per uurtje.  De weekends dat er een feest gepland staat of een Rent-a-deck verhuring is, is er géén begeleiding.